fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Doua Ii CADOU de la Libris, pentru cei care iubesc romaneste!

II Cadou

Comanda orice ti se potiveste si poti castiga setul de ii traditionale, cusute manual. Toate comenzile plasate si livrate cu sucess in data de 24 februarie 2020 intra in tragerea la sorti. Doua ii pereche, pentru un singur castigator.

Ia nu este doar un frumos produs de vestimentatie, ci o purtatoare de povesti, simboluri si idei.

Fie ca vorbim despre spirala, ca semn al eternitatii si fecunditatii, cruce, ca semn al credintei sau creasta de cocos ca simbol solar, broderia unei ii transmite un intreg set de valori si credinte populare.

Creasta de cocos, prezenta pe iile alese de noi pentru a vi le darui, este una dintre cele mai vechi broderii si simbolizeaza forta, energia, puterea, victoria luminii asupra misterelor noptii, asupra intunericului, speranta ca binele invinge.

Asa cum ia, ca purtatoare de povesti, are ca valoare centrala renasterea, speranta, si Dragobete este tot despre eternitate, continuitate, viata, frumos.

Costumul popular este un pretios document artistic, social si istoric. – Leocadia Stefanuca, Culegere de cusaturi populare

bogdan
Total
6
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Prima dragoste

Recenzie la cartea Prima dragoste, ultimele ritualuri, de Ian McEwan

Next Article
Profeția

Profeția, de Nora Roberts - la chioșcuri

Related Posts

Total
6
Share