fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook GRATUIT: “Cand Dumnezeu era iepure”, de Sarah Winman

Azi e ziua aia, stii tu, cand avem un eBook GRATUIT de descarcat si citit. Daca va plac lecturile electronice inseamna ca puteti tine pasul cu oferta asta frumoasa: in fiecare saptamana primim cate un eBook gratuit… Pentru astazi puteti descarca de aici cartea “Cand Dumnezeu era iepure”, de Sarah Winman.

Daca nu ai inca un device de pe care sa citesti eBookuri iti poti gasi unul acum. Vezi aici articolele noastre de eBook Readere.

Despre carte:

Lumea lui Elly este modelata de cei care o locuiesc: parintii iubitori, dar teribil de neatenti; cea mai buna prietena, care miroase permanent a chipsuri si care stie cuvinte sofisticate; un vecin batran care-i face avansuri; iepurele pe care l-a botezat „dumnezeu“. Intr-o copilarie condimentata cu momente deopotriva obisnuite si extraordinare, singura constanta in viata lui Elly este fratele ei. Douazeci de ani mai tarziu, Elly si Joe sunt adulti, dar ii uneste aceeasi legatura puternica din copilarie. Pana cand, intr-o dimineata senina, un eveniment cutremurator ameninta sa le distruga pentru totdeauna relatia.

Inceputa la sfarsitul anilor 1960 si penduland intre Essex, coasta salbatica a Cornwallului si strazile din New York, povestea lui Elly este o poveste despre copilarie, despre prietenie, despre partea intunecata a dragostei si a sexului, despre forta legaturilor de familie. Mai mult decat orice, este o poveste despre dragoste, in toate formele ei.

Sarah Winman (n. 1964) este actrita si scriitoare britanica. A crescut in Essex si a urmat cursurile Academiei de Arte Dramatice Webber Douglas, apoi a urmat o cariera in teatru, film si televiziune. In 2011, romanul ei de debut Cand Dumnezeu era iepure a devenit bestseller international, iar autoarea a castigat mai multe premii, printre care se numara Galaxy National Book Award, sectiunea New Writer of the Year. Locuieste in Londra.

ebook-gratuit-cand-dumnezeu-era-iepure

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 5 octombrie 2014

Next Article

Lansare de carte: "Supravietuitorii. Marturii din temnitele comuniste ale Romaniei"

Related Posts

Total
0
Share