fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook gratuit: Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro, de Cristina Bazavan

Cover-ebook

Un eBook gratuit la care “s-a muncit” 2 ani. Autoarea, Cristina Bazavan, este cunoscuta in peisajul media ca o persoana serioasa si credibila. Asa ca o astfel de carte nu poate fi altceva decat o lectura placuta si, de ce nu, utila. Spor. Cand o descarcati nu uitati sa dati un like+share :-)

«“Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro” este prima carte din Romania despre un show de televiziune si despre impactul pe care acesta il are asupra vietilor concurentilor.

Am vrut sa scriu aceasta carte pentru ca in Romania nu exista cultura intelegerii unor asemenea show-uri de televiziune, dincolo de concursul propriu zis. Cum nu exista nici cultura / educatia participarii la asemenea concursuri.

Pentru mine, genul acesta de show-uri pe care le urmaream la televiziunile franceze sau engleze au insemat o sansa de a vedea caracterul unor oameni care se afla in situatii de stres extrem: stau inchisi intr-o casa mai multe luni, sunt expusi emotiilor show-urilor in direct, al evaluarii publicului si trec printr-o multime de transformari», spune Cristina Bazavan intr-o postare pe blogul sau.

Cartea poate fi descarcata gratuit de aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (04.02.2013)

Next Article

Literalmente poti castiga de Ziua Indragostitilor un premiu oferit de Editura Litera

Related Posts

Total
0
Share