fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ebook GRATUIT: “Despre lucrurile simple”, de Mihaela Radulescu

Doar astazi, 17 iunie, in cadrul campaniei “Zilele elefant”, puteti descarca GRATUIT ebook-ul “Despre lucrurile simple”, de Mihaela Radulescu.

Descarca eBook-ul de aici

despre-lucrurile-simpleDespre carte:

Volumul de debut al bine-cunoscutei vedete de televiziune Mihaela Radulescu contine articole publicate majoritar in revista Elle, dar si texte inedite in care vedeta abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi pe baza propriei experiente de viata.

„Vad aceasta carte ca pe un autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate si extrem de asumat – pentru ca Mihaela nu numai ca are opinii, dar le si expune fara nici o teama, fara pic de menajamente, nici fata de ea si nici fata de subiectii sau faptele despre care scrie. Te invita in lumea ei, care, controversata sau nu, este una aparte, fascinanta, la care privesti cu rasuflarea taiata pentru ca nu stii niciodata ce va fi… next.“ – Roxana Voloseniuc, redactor-sef al revistei Elle

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Actorii canta", CD surpriza impreuna cu Libertatea

Next Article

4 ani de elefant.ro, 4 zile de super reduceri si cadouri

Related Posts

Total
0
Share