fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook la doar 2,24 lei: “Un ID secret pentru amor concret”, de Manu Pencea (Editura Vremea)

un-id-secret-pentru-amor-concretNuvelele lui Manu Pencea sunt fotografii ale vieţii, destrămate de foarfecele neiertătoare ale amintirii, dar nu pentru a le distruge, ci pentru a le transforma în cuvinte şi a le ordona apoi cu iscusit meşteşug în forme fluide care se insinuează nu numai în inima cititorului, dar şi în viaţa lui. Pentru că nu poţi citi scriitura lui Manu fără să nu ieşi din propriul trup, privindu-te de undeva de sus, scoţându-ţi propria balanţă şi cântărindu-ţi, pe furiş, propria viaţă şi istorie, propriile simţiri, propriile iubiri.

Cumpara eBook-ul de aici

Vii, pendulând între prezent şi trecut, între fotografii alb-negru şi tablouri în culori proaspete, nuvelele lui Manu caută ele însele iubirea, o găsesc, o pierd, o caută din nou… având propria lor muzică, sau propria lor tăcere, ecoul şinelor de tren sau tăcerea grea a gărilor, a aşteptării zadarnice, a pierderii, ritmul clădirii şi al năruirii mânăstirii sufletului. – Dragoş Voicu

Nuvela “Un ID secret pentru amor concret” se bucură de cuvânt înainte semnat de Alice Năstase Buciuta.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Codul fericirii: Cum sa atingi starea naturala de fericire in patru pasi (Editura Trei)

Next Article

O coperta tare frumoasa care ne invita sa descoperim sensul vietii...

Related Posts

Total
0
Share