fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook Reader PocketBook Mini 515 PB515-N-WW cu 56% reducere

ebook-reader-pocketbook-mini-515-pb515-n-wwDaca te-ai gandit si tu sa-ti muti biblioteca intr-un device electronic, astazi iti propunem un eBook Reader cu o reducere foarte buna. Este vorba despre eBook Reader PocketBook Mini 515 PB515-N-WW pe care-l poti cumpara cu numai 199 de lei (pret redus cu 56% de la 449,80 lei).

Vezi aici mai multe detalii

In plus, cumparandu-l acum primesti si un voucher cadou de 20% din pretul eBook Reader-ului, asa ca o sa-ti poti cumpara si 2-3 eBook-uri foarte bune cu care sa-ti incepi aventura de ”cititor electronic”.

PocketBook Mini incape in orice buzunar si avand tastele functionale dispuse in mod foarte practic si un buton de navigare cu cinci directii, poate fi manevrat cu o singura mana.

PocketBook Mini este extrem de usor (doar 130 de grame), iar datorita compactitatii sale (grosime de 7,2 mm) ocupa foarte putin spatiu chiar si in cea mai mica posetuta.

Carti in format electronic exista cu duiumul, gasesti aici foarte multe cu pret redus.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revolutia preturilor a inceput. Vezi reducerile la carti

Next Article

„Fără milă” („Hitler a fost şeful meu”, de Christa Schroeder)

Related Posts

Total
0
Share