fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

eBook Readere si eBook-uri. Idei, noi lansari, promotii

ebooksAm fost mustruluiti ca nu ne mai facem timp si pentru iubitorii de carti electronice. Ne scuzaaaati! :-) Incercam sa reparam din greseala si sa promitem ca vom scrie in aceasta rubrica macar o data pe saptamana. Pentru ca sunt chiar multe de povestit. Piata de ebooks s-a dezmortit bine, sunt oferte excelente si la cartile in format electronic, dar si la eReadere.

Bun, acu’ sa purcedem a vorbi putin despre ultimele promotii la eBook-uri:

Parca incep si preturile sa fie putin mai bune nu? Anul acesta se anunta a fi unul foarte bun pentru pasionatii de ebooks. Tot mai multe edituri incep sa produca si continut pentru device-uri electronice, librariile chiar vad ca se vinde si asa ceva, iar cititori incep sa fie si ei din ce in ce mai multi.

Daca vrei sa intri in “gashca” asta, trebuie sa te inarmezi cu un Book Reader bunicel, sa-l incarci cu titlurile care-ti plac (poti alege si de aici cateva carti gratuite, doar ca sa testezi ce poate face aparatul) si apoi sa te apuci sa tot citesti.

Mai jos iti oferim cateva sugestii de eReadere foarte bune, apreciate in comunitatea cititorilor de eBook-uri.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Recenzie: "Pădurea norvegiană", de Haruki Murakami (Editura Polirom)

Next Article

Gratuit: la orice comanda primesti pachetul de carti "Crime Sofisticate"

Related Posts

Total
0
Share