fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eu si totusi alta – Cartea a treia din trilogia Inainte sa te cunosc, de Jojo Moyes

Eu si totusi altaEditura Litera a publicat recent Eu, si totusi alta – Cartea a treia din trilogia Inainte sa te cunosc, de Jojo Moyes.

Cartea Eu si totusi alta face parte din Colectia Blue Moon a Editurii Litera, o frumoasa colectie ce numara astazi tot mai multe titluri speciale pentru pasionatii lecturilor romantice.

Lou Clark se intoarce in noul roman de succes al lui Jojo Moyes, Eu si totusi alta, continuarea bestsellerurilor Inainte sa te cunosc si Dupa ce te-am pierdut.

Lou Clark stie o multime de lucruri. Stie cati kilometri sunt intre noua ei casa din New York si noul ei iubit Sam din Londra. Stie ca angajatorul ei e un om bun si ca sotia lui pastreaza un secret fata de el. Ceea ce Lou nu stie este ca e pe cale sa intalneasca pe cineva care ii va da toata viata peste cap. Pentru ca Josh ii va reaminti de un barbat pe care l-a cunoscut candva, iar asta o va face sa sufere.

Poate ca Lou nu va sti ce sa faca in continuare, dar indiferent ce alegere va face, asta ii va schimba cu totul viata.

„O poveste emotionanta, plina de optimism.“ – Sunday Mirror

„O carte geniala din partea uneia dintre autoarele noastre preferate.“ – Look

„O poveste vesela, cu final perfect.“ – Daily Express „Louisa Clark este un personaj de vis, iar acest roman va avea un succes urias, asa cum si merita.“ – Daily Mail

„O concluzie amuzanta, profunda si optimista a trilogiei.“ – Sunday Express

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Fata pe care ai lasat-o in urma, Ultima scrisoare de dragoste, Un barbat si o femeie, In cautarea unui destin si Silver Bay.

Romanul Eu si totusi alta, de Jojo Moyes poate fi cumparat cu reducere de la Elefant, Libris sau Esteto.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Best Seller Days

Best Seller Days la Elefant - reduceri mari la cărți și alte mii de produse

Next Article
Editura Aquila

Weekend cu Editura Aquila - reduceri de până la 50%

Related Posts

Total
0
Share