fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

GRATUIT: eBook “Batrana canapea albastra si alte povestiri”

Astazi avem un nou eBook Gratuit. Puteti descarca eBook-ul “Batrana canapea albastra si alte povestiri”, de Seymour Mayne. Cartea a fost publicata in acest an la Editura Adenium, in colectia Universalis. Nu va costa nimic, din doar cateva clickuri aveti eBook-ul descarcat si puteti incepe sa-l cititi.

Descarca eBook-ul GRATUIT

Despre carte:

Cuiva i se fura o canapea albastra (in proza ce da si titlul volumului), un rabin vrea sa interzica bautura in sinagoga si ajunge sa aprovizioneze credinciosii cu whisky de contrabanda, un batran lasa familiei un testament plin de farse. Despre toate acestea si despre multe altele, intr-o colectie de povestiri delicioase, despre oameni si intamplari cu „sare si piper“, pe care Seymour Mayne le scrie ca si cum ar povesti, la o ceasca de cafea, cu niste prieteni.

Seymour Mayne este autorul, editorul si traducatorul a numeroase volume de poezie si proza. Poemele sale au fost traduse in franceza, spaniola, ebraica si romana. Mayne preda literatura canadiana si scriere creativa in Ottawa, unde locuieste de peste 35 de ani.

 

ebook-gratis

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 pozitii excelente pentru citit

Next Article

Amprenta războiului (recenzie la cartea "Violoncelistul din Sarajevo", de Steven Galloway)

Related Posts

Total
0
Share