fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Happy Days pentru copii. Reduceri la carti si tombola cu o Tableta Samsung Tab 3

Astazi si maine, prietenii de la libris desfasoara o frumoasa campanie de promovare a cartilor pentru copii. Se apropie 1 Iunie si asa cum v-am promis inca de la inceputul saptamanii, zilele acestea vom promova mai mult acest segment, unul de altfel indragit si de cei mari.

Reducerile din campanie sunt foarte bune, le gasiti aici. Imi place si faptul ca oferta este completata si de o categorie de jocuri si accesorii, si ele cu reduceri interesante.

Campania Happy Days pentru copii se desfasoara in perioada 27-28 mai, si ne aduce reduceri mari la cartile pentru copii, transport gratuit la orice comanda, dar si posibilitatea de castiga un super premiu: o tableta Samsung Tab 3!

Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa achizitionati carti din orice categorie de minim 50 de lei. Mai multe comenzi, mai multe sanse de castig. Atentie, in tragerea la sorti intra doar comenzile efectuate in campania Happy Days pentru copii (27-28 mai). Mult succes!

happy-day-kids

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Humanitas ne invita la un eveniment dedicat recentei aparitii a primului volum din seria de opere Ezra Pound

Next Article

Victime colaterale („Zgomotul lucrurilor în cădere”, de Juan Gabriel Vasquez)

Related Posts
2+1 Gratuit
Citește mai mult

2+1 Gratuit la cărțile Elefant

Elefant ne readuce o promoție de care ne-am tot bookurat anii trecuți. 2+1 Gratuit este una dintre cele…

Total
0
Share