fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lista lui Victor

ebookAstazi iti facem cunostinta cu Lista lui Victor. Este o galerie de propuneri de carti in format electronic, toate excelent alese. In plus, cartile din Lista lui Victor au si reduceri foarte bune, asa ca ar trebui sa va mobilizati eReaderul si sa-l puneti la descarcat noi titluri pentru aceasta primavara.

eBook-urile din Lista lui Victor le gasiti aici.

Nu am reusit sa aflam cine este Victor, personajul care se ascunde in spatele selectiei de carti, dar nu cred ca este foarte important acest aspect. Probabil, candva, vom reusi sa aflam si sa-l felicitam in persoana pe cel/cea care a intocmit Lista lui Victor.

Pana acolo insa nu ne ramane decat sa ne bucuram sa cartile frumoase reunite in aceasta lista. Suntem convinsi ca cei care au trecut pe “lectura electronica” vor avea ce sa-si aleaga din aceasta selectie. Doar pentru a va starni si mai mult curiozitatea, dar si pentr a va ajuta in alegeri, mai jos va propunem cateva titluri din Lista lui Victor, carti care noua ne-au placut foarte mult.

Nu am avut cine stie ce criterii de selectie, pur si simplu bifam cateva carti pe care nu le-am citit, dar pe care chiar ni le dorim.

  • Annabel, de Kathleen Winter
  • Punctul Omega, de Don DeLillo
  • Garden party, de Katherine Mansf
  • Asteptarea, de Rui Zink
  • Pioniera goala, de Mihail Kononov
  • Amantele, de Elfriede Jeline
  • Muntele Sfatului Rau, Amos Oz

Toate aceste carti si multe altele le gasiti in Lista lui Victor.

Oricum, in Lista lui Victor gasiti mult mai multe titluri extrem de interesante, iar reducerea de 30% este chiar binevenita. In final amintim asa, rapid, avantajele cumpararii unui eBook: platesti mai putin decat pe cartea in format printat, o primesti imediat (la finalizarea tranzactiei descarci cartea si te si poti apuca de citit), ai cartea cu tine oriunde – si doar cartea, cartile alese din Lista lui Victor, ci pur si simplu toate cartile pe care le ai deja in eBook Reader.

Daca esti la inceput de drum in “epopeea eBook-urilor”, iti poti incerca fortele de cititor cu cateva titluri din aceasta selectie. Cartile din Lista lui Victor sunt bine alese, potrivite parca pentru experiente noi :) Noua ne-au placut, de aceea le si recomandam.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri foarte bune la o serie exceptionala de carti de colectie

Next Article

Carti cu Libertatea: "Farmecul unei relatii interzise" de Vanessa Kelly

Related Posts

Total
0
Share