fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Un număr de colecție al revistei TIMPUL pentru fiecare comandă pe www.adenium.ro

timpulÎncepând din luna septembrie, fiecare colet Adenium va fi însoțit de un număr de colecție al revistei TIMPUL.

Alege cărțile preferate de pe www.adenium.ro, comandă-le și primești în plus un număr de colecție al revistei de cultură contemporană TIMPUL.

Cu o istorie de 140 de ani, TIMPUL este una dintre cele mai complexe reviste culturale din România.  Paginile ei dovedesc un excelent echilibru între prezentarea actualității culturale și reflecția liberă de falsul imperativ al noutății. În paginile  revistei de cultură contemporană TIMPUL, observația  obiectivă și reflecția critică se întâlnesc în cel  mai firesc și mai fericit mod cu putință. Scrisă  într-un ritm alert, dar cu idee și argumente, TIMPUL se  impune printr-o diversitate care, deloc întâmplător, este  perfect unitară. Își găsesc loc evenimentele culturale și analizele politice, literatura și critica literară,  cronica de film și cea de teatru, filosofia și reflecția  economică, istoria și cronica de arte vizuale.

Platforma online Adenium înseamnă acces rapid la informații și la peste 140 de titluri din domenii diverse, grupate în douăsprezece colecții.  Urmăriți secțiunea „Recomandarea săptămânii” pentru a fi la curent cu reducerile și promoțiile Adenium, accesați blogul pentru a afla noutăți despre cărți și autori (fragmente în exclusivitate, interviuri, recenzii, fotografii inedite), selectați-vă volumele preferate și comandați-le direct de pe site.

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda. Odată cu cărțile alese, veți primi un număr special, de colecție, al revistei de cultură contemporană TIMPUL.

Comunicat Editura Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Astronomul Nicolae Donici. Enigme descifrate

„Astronomul Nicolae Donici. Enigme descifrate” de Magda Stavinschi - lansare la Bookfest Chișinău 2016

Next Article
Dezmăț în unu

Dezmăț în unu, de Briscan Zara

Related Posts

Total
0
Share