fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oaie ce se intampla? :)

revolutia-preturilor

Pentru ca tot vorbeam astazi de campanii ingenioase sau macar bine puse la punct (precum targul de carte online de aici), nu ma pot abtine sa nu ma fac si putin de oaie p-aci, pe blog. Asa ca ma chinui nitel sa ma opresc din ras si incerc sa va povestesc in cateva vorbe despre o noua campanie de reduceri marca eMAG. Poate unii dintre voi au prins tavalugulul share-urilor de pe facebook si sunt la curent cu toate nastrusniciile din aceasta pagina. Ei bine, campania de teasing chiar a fost una misto tare, oaia n-a facut-o de oaie si si-a jucat excelent cartea (ca tot suntem pe un blog de carte).

De dimineata si timp de trei zile (pana pe 25 iunie, fix, cum ar veni) sunteti asteptati la Revolutia preturilor – o campanie cu reduceri speram extrem de atractive. Ma astept ca si cartile sa fie luate in serios si sa avem reduceri frumoase si in acest domeniu. Ca altfel chiar ca le spunem de la obraz ca au facut-o de… bacanie.

Foarte, foarte faina pagina de facebook, caricaturizata extrem de misto, merita sa o urmariti putin.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Targ de carte online - o vara de poveste

Next Article

Inima Europei („Marea cea Mare. O istorie umană a Mediteranei”, de David Abulafia)

Related Posts

Total
0
Share