fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Targ de carte online – o vara de poveste

Imi plac foarte mult destinatiile in care pot gasi carti ieftine, dar si idei frumoase pentru viitoare lecturi. La fel de mult imi plac si reasezarile rafturilor de carte, modalitati prin care rutina este data la o parte si care, prin frumusete si ingeniozitate suntem imbiati la a poposi cat mai mult printre carti si povestile care ni se ofera. Asa ca nu aveam cum rata semnalarea noului targ de carte “O vara de poveste”. Pana la urma cartile sunt aceleasi, prilejul este unul nou :) Dar si preturile! Am vazut reduceri foarte mari la multe carti interesante, in imaginea de prezentare a targului ni se spune ca sunt reduceri de pana la 80%. Si sunt!

Ramane sa va cautati singurei viitoarele aventuri literare si sa va si bookurati de reducerile de pret. Asta daca, bineinteles, la cartile alese chiar sunt reduceri mari. Oricum, asezarea in pagina este foarte frumoasa, imaginea de prezentare este chiar reusita, iar categoriile promovate in noul targ de carte online sunt chiar ideale pentru o… vara de poveste. Sa aveti o vara frumoasa, plina de lecturi strasnice! :)

Vezi aici reducerile targului de carte

targ-de-poveste

Si daca nu stii ce sa alegi, Anuta iti propune aici o interesanta lista de vacanta.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece carti de luat in vacanta

Next Article

Oaie ce se intampla? :)

Related Posts

Total
0
Share