fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oferta zilei: ”Miniaturista” de Jessie Burton cu doar 20,25 lei (doar azi, 25 iunie 2015)

miniaturistaIn cadrul ofertelor ”blitz”, elefantul ne aduce astazi o carte nou aparuta la Editura RAO: ”Miniaturista” de Jessie Burton. Cartea are o reducere de 55% si poate fi cumparata de aici, doar astazi, 25 iunie, cu numai 20,25 lei.

Despre carte:

Intr-o zi din toamna anului 1686, Nella Oortman, o tanara de 18 ani, bate la usa unui case din cel mai bogat cartier al Amsterdamului. A venit de la tara ca sa inceapa o viata noua ca sotie a lui Johannes Brandt, un negustor prosper. Acesta isi face aparitia cu un dar de nunta extraordinar: o replica a locuintei lor de dimensiunea unui dulapior. Pentru a o mobila, ea apeleaza la o miniaturista, ale carui creatii minuscule oglindesc viata lor reala in moduri neasteptate.

Initial, Nella este intrigata de lumea inchisa a familiei Brandt, dar, pe masura ce-i descopera secretele, isi da seama de pericolele care-i asteapta pe toti. Oare soarta lor se afla in mainile miniaturistei? Oare ea va fi cheia salvarii lor sau arhitectul caderii lor? Frumos scris si documentat, plin de suspans, minunatul roman de debut al lui Jessie Burton este o poveste despre dragoste si obsesie, tradare si razbunare, aparenta si adevar.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

The Element (recenzie la cartea ”Descoperă-ți elementul”, de Sir Ken Robinson)

Next Article

Prima grijă: prevenţia („SAS. Ghidul supravieţuitorului”, de John Wiseman)

Related Posts

Total
0
Share