fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oferta zilei: “Stalpii pamantului”, de Ken Follett cu 58% reducere (doar azi, 30 mai 2015)

Pentru astazi, 30 mai 2015, elefantul ne propune o carte interesanta pe care o puteti achizitiona cu o reducere foarte buna de 58%. Este vorba de romanul “Stalpii pamantului”, de Ken Follett, carte care doar astazi costa doar 29,40 lei.

Cartea poate fi cumparata de aici.

  • stalpii-pamantuluiCarte publicata in 2014 la Editura RAO
  • Data aparitiei: Februarie 2014
  • Colectia RAO Class
  • Tip coperta: Brosata
  • Numar pagini: 1056
  • ISBN: 978-606-609-577-8

Intr-o epoca a razboiului civil, a foametei si a luptelor religioase se inalta uluitoarea catedrala din Kingsbridge. Pe acest fundal, vieti se impletesc: cea a lui Philip, staretul devotat si inventiv, care isi doreste sa inalte cea mai mare catedrala gotica din lume… a lui Tom, zidarul devenit arhitect  un barbat cu sufletul sfasiat… a frumoasei si misterioasei Lady Aliena, urmarita de un secret rusinos… si a luptei dintre bine si rau, care va intoarce biserica impotriva statului si frate impotriva fratelui. Uluitoare epopee a ambitiilor, anarhiei si puterii absolute, desfasurata pe fundalul evenimentelor tulburi din Anglia secolului al XII-lea, romanul reprezinta capodopera istorica a lui Ken Follett.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera Mică - surprize pentru copii, de 1 Iunie

Next Article

Singura opţiune (recenzie la cartea „Lumea clădită de America”, de Robert Kagan)

Related Posts

Total
0
Share