fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Paradisul tropical. O aventura in culori cu animale si mii de flori

paradisul tropical o aventura in culori cu animale si mii de floriIncep sa prinda tot mai tare si pe la noi cartile menite sa alunge stresul, carti la ”finalizarea” carora contribuim din plin, aducandu-le intr-o forma unica, ce ne reprezinta 100%. Daca nu te-ai prins, vorbesc de cartile de colorat pentru adulti, despre care am povestit in mai multe randuri, punctand fiecare astfel de aparitie. Astazi anuntam un nou titlu aparut recent la Editura Corint, Paradisul tropical. O aventura in culori cu animale si mii de flori de Millie Marotta. O carte cu adevarat deosebita, o aventura in culori care te asteapta sa-i dai viata.

Cartea este deja bestseller in multe librarii, insa de aici o poti cumpara cu reducere foarte mare.

Mai jos ai si prezentarea oficiala a cartii:

Terapia prin arta continua cu o noua carte ilustrata de Millie Marotta, autoarea bestsellerului Taramul viselor.

Evadeaza intr-o bogatie de culori si desene, aducand la viata plantele si vietuitoarele exotice din Paradisul tropical al lui Millie Marotta. Tehnica elaborata de ilustrare a lui Millie te incurajeaza sa iti creezi propriul stil, indiferent daca trebuie sa adaugi textura unui palc de cactusi sau o pata de culoare penajului unui papagal tropical.

Exploreaza padurea tropicala si vei descoperi flori, pasari, fluturi si reptile extraordinare, care asteapta sa fie colorate in culori tropicale vibrante. Aceasta carte va aduce bucurie oricui cauta un mod creativ de eliberare a stresului sau o activitate relaxanta si care stimuleaza atentia.

Relaxeaza-te si bucura-te de terapia prin arta!

Si daca tot am pomenit si numele autoarei, la noi a mai aparut si Taramul viselor. Si nu putem incheia fara a te invita sa vezi si un alt titlu, celebru si el, Gradina secreta – Carte de colorat si activitati antistres.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Libraria Delfin organizeaza ateliere magice de Halloween pentru copii!

Next Article

Calea lui Mandela, de Richard Stengel

Related Posts

Total
0
Share