fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Peste 1.600 de povești fascinante cu până la 92% reducere + transport gratuit

Pentru astăzi avem o selectă colecție de 3 edituri ale căror cărți pot fi cumpărate cu prețuri foarte bune, la care adăugăm și transport gratuit. Generoasele edituri de astăzi sunt Nemira, Leda și Corint. Cel puțin două dintre ele se află și pe lista mea de edituri preferate, Nemira pentru minunatele cărți SF și Fantasy și Corint pentru cărțile lui Matei. Nici Leda nu este de ici colea, pasionații și pasionatele de lecturi romantice sau de aventuri cunosc prea bine cărțile acestei edituri.

E bine că de astăzi găsim aceste edituri într-o promoție cu prețuri mici, așa că amatorii de cărți ieftine sunt invitați să dea năvală. Mai jos o să găsiți și linkuri către cărțile fiecărei edituri în parte. Așa cum spuneam și în titlu, în total, cele trei edituri menționate pun la bătaie peste 1.600 de titluri cu reduceri ce ajung și până la amețitorul procent de 92%.

[notice]

3 edituri, peste 1.600 de cărți cu reduceri mari!

Cărți ieftine de la Editura Nemira – vezi reducerile

Cărți ieftine de la Editura Corint – vezi reducerile

Cărți ieftine de la Editura Leda – vezi reducerile
[/notice]

povesti fascinante

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
bob dylan

Eveniment Humanitas despre Bob Dylan si cartea Cronica vietii mele

Next Article
samanta incoltita

Samanta incoltita, de Anchee Min

Related Posts

Total
0
Share