fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Precomanda ”Mr. Mercedes” de Stephen King si ai 30% reducere

mr-mercedesEditura Nemira pregateste lansarea unei noi carti scrise de Stephen King. Bestseller-ul New York Times, ”Mr. Mercedes” este disponibil de astazi la precomenzi, la un pret special. Cartea are o reducere de 30% pentru cei care-si manifesta dorinta de a o achizitiona la data aparitiei (in jur de 25 septembrie). Precomenzile pentru cartea ”Mr. Mercedes” de Stephen King se fac aici.

Despre carte:

Opt oameni isi pierd viata si mai multi sunt raniti intr-un accident in care e implicat un Mercedes furat. Ucigasul ramane insa nepedepsit.

Bill Hodges, pe vremuri politist, e obsedat de o crima nerezolvata. Primeste o scrisoare de amenintare, care anunta un atac si mai periculos.

Brady Hartsfield locuieste cu mama lui alcoolica in casa in care s-a nascut. Si il atrage atingerea mortii… Numai Bill Hodges, cu aliatii lui neobisnuiti, ii poate veni de hac asasinului insetat de sange.

Un adevarat razboi intre bine si rau, Mr. Mercedes ne poarta in mintea unui criminal diabolic, pe care trei eroi atipici pentru lumea lui Stephen King incearca sa-l opreasca.

„Romanul Mr. Mercedes este o reusita extraordinara a unui scriitor care poate straluci in orice gen doreste.” – The Washington Post

bogdan
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pelerinii, de Elizabeth Gilbert

Next Article

Odiseea, de Homer

Related Posts

Total
0
Share