fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Toate cartile Corint la jumatate de pret + transport gratuit! (doar azi, 16 aprilie)

Hai cu buna dimineata! Faptul ca avem un pustan pe acasa ne face sa fim foarte atenti la tot ce se intampla in zona cartilor pentru copii. Bookuria ne ajuta foarte mult, avem obligatie “de serviciu” sa ne uitam dupa oportunitatile oferite de librariile online. Asa ca, ori de cate ori, descoperim comori bune de luat acasa, pac cu ele si pe aici. O asemenea comoara este si promotia de astazi la toate cartile Corint – le puteti cumpara de aici la jumatate de pret + transport gratuit (atentie, promotia este valabila doar astazi, 16 aprilie).

In materie de carti pentru copii, Corint este una dintre editurile noastre preferate (pe primul loc, incontestabil, ramane Editura Arthur). La Corint gasesti frumoase carti cu povesti, jocuri, dar si enciclopedii foarte bine realizate ce-i pot veni micutului in ajutor pentru acumularea de informatii noi. Faptul ca astazi putem cumpara cartile Corint la jumatate de pret este cu adevarat o ocazie speciala.

Mai jos aveti si un Top 5 al cartilor care noua ne plac foarte mult de la Corint:

  1. Marea carte a jocurilor
  2. Eu, Super Haios! O Poveste Din Generala, de James Patterson
  3. Pachet Atlasul Naturii+atlasul Animalelor+atlasul Oceanelor
  4. Jurnalul Intim Al Lui Cuckoo Clarke, de James Patterson, Lisa Papademetriou
  5. 365 de intrebari si raspunsuri pentru a intelege lumea

Bineinteles, la Corint nu sunt publicate doar carti pentru copii. Am ales sa le prezentam pe acestea pentru ca urmarim proiectele acestei edituri mai ales datorita titlurilor pentru cei mici.

la Corint gasim si bestseller-uri pentru adulti, carti deosebite, despre unele am vorbit in mai multe randuri pe bookuria. Si acestea au astazi 50% reducere si transport gratuit, asa ca va puteti alege de aici cate carti vreti. Spor la citit!

reduceri-corint

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Invitatie la dezbaterea ”Mirajul Orientului” pornind de la romanul "Matase" de Alessandro Baricco

Next Article

Dragos Musat: "Tetelu a iesit un pic la plimbare, sa vada cati prosti au mai ramas in tara asta, cati netalentati castiga bani pe ne-merit..."

Related Posts

Total
0
Share