fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 11 noiembrie 2015

Smiley BookMai sunt cateva zile pana la Black Friday. Daca aveti de cumparat lucruri costisitoare, ar fi bine sa va pastrati banutii deoparte si pe 20 noiembrie sa vedeti ce reduceri vor fi. Ca vor tot fi. Pana si cel mai mare magazin online a anuntat ca pe 20 noiembrie, de Black Friday, va avea reduceri foaaaarte mari sa zeci de mii de produse.

Pana atunci insa ne putem bookura in liniste de carti si de reduceri frumoase la acestea. Astazi, 11 noiembrie, avem un cod de reducere prin care pretul la mii de carti poate fi micsorat cu 45% (cel putin). Codul il gasesti in pagina aceasta. Ai grija sa-l folosesti azi, pana la miezul noptii…

Daca-ti plac cartile Editurii RAO, aici gasesti aproape 2.000 de titluri cu o reducere de 42%. Este o reducere importanta, mai ales ca printre cartile RAO sunt si bestsellere de care s-a vorbit foarte mult in acest an.

Reduceri foarte bune la carti gasesti si la elefant – intri aici si vezi categoriile cu cele mai bune oferte.

Dincolo de carti, preturi foarte bune am vazut si in alte magazine online. Cred ca toata lumea se pregateste de Black Friday :)

Pentru doamne si domnisoare, declub are o lichidare de stocuri foarte buna. Gasiti rochite extrem de interesante la preturi foarte mici. Si daca am pomenit de reduceri la haine, vedeti si aici ofertele de astazi. Sunct lucruri frumoase cu preturi foarte bune.

Cele mai bune oferte la ceasuri si parfumuri le-am vazut tot la elefant. Reducerile ajung pana la peste 70%, motiv suficient pentru a va comanda azi cate ceva. Vezi ceasurile din promotie si parfumuri cu reducere.

Cam atat pe ziua de azi. Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fragment în avanpremieră din volumul „Calitatea democrației și cultura politică în România”, autor Vasile Brașovanu, Editura Adenium

Next Article

Prăbuşirea Casei Usher. Nuvele, de Edgar Allan Poe

Related Posts

Total
0
Share