fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 12 ianuarie 2015

Smiley BookIncepem o noua saptamana cu reduceri foarte bune la carti si nu numai. Elefantul a pornit de astazi noi campanii de reduceri la carti, surprize placute am vazute la multe categorii de eBook-uri, dar si cartile tiparite au parte de reduceri frumoase ce va pot aduce lecturi valoroase si economii mari.

Vezi aici toate reducerile la cartile elefant.

Pentru cei care vor sa-si cumpere un laptop nou la inceput de an, reducerile de la eMAG sunt si ele de luat in calcul. Cam toate categoriile de laptopuri sunt cu preturi mai mici decat de obicei, asa ca va puteti lua de aici un nou prieten care sa va insoteasca in toate activitatile online si nu numai.

Sarbatorile au trecut cu bine, de acum incep gandurile si proiectele legate de tot ce ne inconjoara. Daca ai planuri de modificat cate ceva si la look-ul propriei case am vazut la Vivre noi campanii de reduceri la decoratiuni interioare de mare efect. Vezi aici reducerile de astazi.

Astazi ne oprim aici. Va dorim economii si lecturi frumoase, dar si deja traditionalul Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Topul cartilor citite de romani in 2014

Next Article

Workshop Constelatii ale Intentiei

Related Posts

Total
0
Share