fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 12 mai 2015

Smiley BookHey, bine te-am gasit la o noua portie de reducei bookuroase :) Am tot frunzarit internetul de dimineata si mi-au ramas in cap cateva promotii foarte bune la carti, reduceri de care poti beneficia si tu chiar acum.

In primul rand n-ar trebui sa ratezi cadoul oferit de elefant la orice carte cumparata astazi. Treaba e simpla. Intri aici, iti alegi orice carte (nu conteaza nici editura, nici pretul) si dupa ce dai “adauga in cos” o sa vezi in cosul de cumparaturi ca ti-a mai aparut o carte. Pe cea din urma nu mai trebuie sa o platesti, e cadou din partea casei :)

Libris organizeaza o frumoasa tombola ce are ca premiu un set complet de tenis (amatorii de sport ar trebui sa se inscrie rapid la asa ceva). Pentru a participa la tombola trebuie sa cumparati de aici carti in valoare de minim 35 de lei. Inscrierea in tombola se face automat.

Alte promotii la carti:

Dincolo de ofertele la carti, prin magazinele online sunt reduceri importante la tot mai multe categorii de produse. Asa ca-ti recomand sa te uiti putin si prin ofertele speciale de la Elefant, dar si prin noile promotii de la eMAG.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O doză sănătoasă de violenţă („Ziua zero”, de David Baldacci)

Next Article

Eliberarea prin adevărurile simple („Frate bogat, soră bogată”, de Robert si Emi Kiyosaki)

Related Posts

Total
0
Share