fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 16 iunie 2016

În mod clar, astăzi e o zi bună pentru cumpărături oline. Sunt multe reduceri, campanii mari, așa că vă puteți alege cu lucruri faine fără să plătiți prea mult. Și nu vorbesc doar despre cărți, deși acestea ne interesează cu prioritate.

Mai jos aveți câteva linkuri, o colecție de promoții și reduceri de care vă puteți bookura astăzi.

Continuă și azi campania Zilele Elefant. Sunt reduceri de senzație la foarte multe produse. Găsiți și multe cărți ce pot fi cumpărate cu reduceri de cel puțin 50%. Campania se încheie pe 19 iunie.

Libris ne aduce azi o nouă ediție Happy Day. Campania se încheie diseară, la ora 22.00. Reducerile sunt cu adevărat generoase, iar transportul, cum știți, este gratuit la orice comandă, indiferent de valoare. Pagina campaniei este aici.

eMAG are o promoție excelentă la cărțile pentru copii. Reducerile ajung și până la 60%, iar în campanie sunt aproape 500 de cărți. Detalii aici.

Tot la eMAG am văzut și o nouă campanie cu reduceri foarte mari la produsele pentru îngrijire personală. Găsiți aici tot ce aveți nevoie.

Nemira are reduceri de până la 65% la top 100 cărți SF & Fantasy de citit într-o viață. Topul îl găsiți aici.

Dacă ai nevoie de vreo carte în limba engleză, am văzut promoții foarte mari și la Okian, dar și la Books-Express. Ambele librării sunt extrem de serioase, pe lângă prețurile foarte bune vă bucurați și de un suport excelent.

La final, indiferent de ce-ți cauți nu uita să consulți și ofertele de aici. Sunt multe reduceri, prețuri foarte bune la toate categoriile de produse. Verifici, compari, alegi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Aveți grijă de unde vă cumpărați ochelari de soare Ray-Ban

Next Article

Căpitanul RO, un supererou 100% românesc

Related Posts

Total
0
Share