fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 2 februarie 2015

Smiley BookBine v-am regasit intr-o noua saptamana. Speram ca sunteti sanatosi si voiosi, dar si cu mare pofta de lectura. Ca de citit avem ce citi, slava Domnului! :) Incepem saptamana cu reduceri foarte frumoase la carti, dar si la alte categorii de produse, mai ales ca incepem sa ne pregatim de dragastoasele evenimentele ale anului, Valentine’s Day si corespondentul acesteia, Dragobete. Asa ca, in rubrica noastra de reduceri vom vorbi zilele acestea mai mult despre lucruri care pot fi frumoase cadouri pentru cei dragi.

Incepem cu cartile si semnalam noua campanie de la Elefant, “Saptamanile indragostitilor”, in care sunt deja foarte multe carti si eBook-uri cu preturi foarte bune. Vezi aici cartile cu reducere.

Tot in aceasta saptamana, la elefant avem ocazia de a primi si 3 titluri gratuite, oferite de 3 edituri foarte bune. detalii despre cartile cadou gasiti la noi pe site, aici.

Carti ieftine foarte bune sunt si in promotiile eMAG, in plus orice carte cumparata va este livrata fara niciun cost suplimentar, asa ca puteti alege cartile cu pretul cel mai mic. De exemplu, astazi aveti o reducere de 50% la toate cartile Editurii ALL. Vezi aici toate promotiile la carti.

Si pentru ca spuneam la inceput de cadouri, elefant are reduceri de pana la 80% la foarte multe produse perfecte pentru cadou, asa ca merita sa va uitati putin prin reducerile oferite in “Saptamanile indragostitilor“.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece romane "criminale"

Next Article

Sarbatoritul zilei, James Joyce

Related Posts

Total
0
Share