fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 24 iunie 2015

Smiley BookO noua zi cu minunate reduceri la carti, asa ca bifam inca o aparitie in rubrica noastra dedicata reducerilor. Daca nu aveti inca o lista stabilita cu ce urmeaza sa cititi in vacanta, va dam o mana de ajutor si va sugeram mai jos cateva campanii de reduceri care v-ar putea face sa va cumparati cateva carti ieftine si bune.

Pana la ora 10 seara aveti de ales din miile de carti de aici. Este o noua campanie Happy Day asa ca puteti gasi mii de carti la jumatate de pret. Toate comenzile au si transport gratuit. Campania este valabila doar astazi, 24 iunie.

Targul de carte ”O vara de poveste” continua si astazi cu foarte multe propuneri de carti ieftine. Gasiti aici bestseller-uri, dar si carti speciale, toate la preturi foarte bune.

Campania Revolutia preturilor de la eMAG are in oferta sa si multe carti. Reducerile sunt bune si foarte bune. Am vazut cateva titluri de la Edituri Nemira (carti care de obicei sunt mai scumpe) pe care le puteti cumpara cu reduceri de 60%. Transportul este gratuit la orice carte achizitionata, asa ca luati cate puteti, mai ales ca maine, 25 iunie, este ultima zi a campaniei Revolutia preturilor.

Nemira ne propune campania ”Cartea bate filmul” – reduceri de 45% la autorii cu cele mai multe carti ecranizate. Vezi aici titlurile din promotie.

Si daca tot am pomenit de Revolutia Preturilor, va las mai jos si cateva linkuri care alte categorii de produse. Asta pentru ca reducerile sunt in unele dintre cazuri chiar foarte, foarte bune. Asa ca daca aveti nevoie de vreun gadget, un televizor nou sau, de ce nu, niscaiva electrocasnice, azi ar putea fi o zi excelenta pentru achizitii.

Pentru mai multe idei de reduceri si review-uri la electronice si electrocasnice va invitam sa vizitati si site-ul akoom.ro.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un erou modern (recenzie la cartea „Messi”, de Luca Caioli)

Next Article

Eterna interdependenţă (recenzie la cartea „Despre iubire si moarte”, de Patrick Suskind)

Related Posts

Total
0
Share