fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 3 ianuarie 2015

carti-copiiAm lasat sa treaca primele doua zile ale anului, stiam ca nu aveati nevoie de rubrica noastra de reduceri :) Eu unul, cel putin, chiar nu i-am simtit nevoia. Nu mi-a stat mintea la obiecte noi, la ce-as avea nevoie, dar, oricum, nici bani pentru cine stie ce achizitii nu prea sunt acum, dupa sarbatori :)

De astazi insa ne incepem antrenamentul, si chiar daca nu aveti nevoie de ceva anume acum, stiti cum se spune, un om informat este un om castigat. Asa ca hai sa te informam :)

Daca o luam asa, agale, prin nametii reducerilor de inceput de an nu putem sa nu ne oprim la marea noastra dragostea, cartea. Asa ca iti recomand calduros (!) reducerile inceputului de an de aici. Gasesti titluri bune la preturi mici, cu siguranta te asteapta acolo si cartile pe care ti le-ai dorit in 2014 dar pe care nu ai reusit sa le citesti.

Daca nu vreti doar carti si vreti sa mai stiti si care mai sunt preturile pe la electronice, dar si care sunt reducerile din aceste prime zile alea nului 2015, va recomand doua locuri: reducerile eMAG si oferte de inceput de an de la Flanco. Spor la cumparaturi! :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

La multi ani 2015! La cat mai multe carti citite si-n acest an

Next Article

Seria completa "Sven Hassel" cu 50% reducere

Related Posts

Total
0
Share