fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Seria completa “Sven Hassel” cu 50% reducere

seria-completa-sven-hasselVa mai aduceti aminte de colectia de inserturi “Sven Hassel” desfasurata anul trecut impreuna cu ziarul Libertatea? Am prezentat aparitiile pas cu pas, multi dintre cititori stim ca si-au achizitionat cartile. In Romania sunt multi fani ai cartilor scrise de Sven Hassel, asa ca realizarea unei colectii de inserturi s-a dovedit a fi un real succes.

Astazi ne adresam si celor care nu au reusit sa-si cumpere toate titlurile, dar si celor care poate nu l-au descoperit inca pe Sven Hassel. Toate cele 14 romane care au facut obiectul colectiei de inserturi pot fi cumparate acum intr-un pachet special cu o reducere de 50%. Pachetul cadou poate fi cumparat de aici.

Pachetul contine cele 14 titluri ale seriei Sven Hassel: Blindatele mortii; Camarazi de front; Batalion de mars; Lichidati Parisul; General SS; Moarte si viscol; Imperiul iadului; Monte Cassino; Gestapo; Legiunea blestematilor; Comisarul; Drum sangeros catre moarte; Curtea Martiala; Inchisoarea; OGPU.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 3 ianuarie 2015

Next Article

Hai sa vedem ce ne zic zodiile la inceput de an :)

Related Posts

Total
0
Share