fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 4 ianuarie 2016

reduceriSuntem în primele zile ale unui nou an și ca mulți dintre voi deja ne gândim la lecturile de care vom avea parte în 2016. Eu, unul, am ceva liste în așteptare, ba chiar și restanțe care nu-mi dau pace (cărți începute, dar neterminate). Însă, pentru cei care vor să-și cumpere primele cărți în acest an venim cu câteva idei de reduceri. Sunt câteva promoții importante în mai multe librării online și cum cheltuielile de sărbători ne-au adus probabil la fundul sacului, nu ar trebui să le ocoliți. Poftiți și citiți!

Lista de mai jos va fi completată și de alte câteva idei de reduceri, asta pentru că în căutarea de cărți am văzut și alte câteva promoții interesante ce cred că merită semnalate.

Cărțile anului trecut într-o promoție cu reduceri ce ajung și până la 50% – vezi reducerile

Alte reduceri de care poți profita astăzi

Cam acestea ar fi reducerile la cărți pe care am dorit să ți le semnalez astăzi. Cum spuneam și mai sus, pe lângă cărți mai sunt și alte produse ce pot fi cumpărate la prețuri foarte bune, așa că mai jos găsești câteva idei frumoase și sper utile. Spor la cumpărături!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum a fost 2015 la Humanitas Fiction

Next Article
zentangle

Zentangle. Noua metodă de desen care te relaxează și te inspiră

Related Posts

Total
0
Share