fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 6 octombrie 2015

Smiley BookSunt cateva promotii excelente la carti, asa ca trebuie sa le mentionam si in aceasta rubrica. Partea faina la un voucher general de reducere este ca-ti poti alege ce vrei. De aceea astfel de campanii au si mare succes. Cum in ultima vreme am tot anuntat noi aparitii editoriale (carti bune, bune) cu voucherul de aici le poti avea la jumatate de pret. Si nu doar pe ele. Orice carte astazi costa cu 50% mai putin. Cel putin. Promotia tine pana-n miez de noapte, asa ca mai ai ceva timp sa te hotarasti daca iei 2 sau 3 carti. Sau 5 :)

Libris ne anunta si ea reducerile generale din aceasta luna. Sunt carti frumoase de la multe edituri, profitati si de reducere, dar si de transport gratuit la orice carte. Si sa nu uitam, daca iei orice carte de la Editura Publica, mai primesti o carte cadou (am scris aici despre cartea cadou).

De aici te poti bookura de o oferta excelenta la pachete de carti si colectii. Reducerile sunt de pana la 50%.

Nemira are si ea oferte interesante astazi, incepand cu 50% reducere la toata seria Dune (am spus astazi cateva vorbe despre aceasta promotie intr-o alta postare) si ajungand la nooutatile Nemira din aceasta toamna, carti despre care vom auzi multe lucruri frumoase. Gasiti ofertele Nemira aici.

In incheiere, va invit sa veedeti si promotiile active de aici, topuri interesante, carti multe sdi frumoase. S-aveti lecturi placute!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lapte negru, de Elif Shafak

Next Article

Eleanor şi Park, de Rainbow Rowell

Related Posts

Total
0
Share