fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top 3 Colectii de la Humanitas cu pana la 86% reducere

Cartile Humanitas nu prea ai cum sa le ocolesti. Multe dintre isi gasesc povestea si la noi pe blog, la fel cum anuntam cu mare drag si evenimentele pe care Editura le organizeaza, fie ca sunt lansari de carti, concerte, intalniri cu autori si oameni de cultura. Ne plac mult cartile lor, iar astazi ne bookuram sa vedem ca cele mai importante colectii Humanitas au reduceri extrem de mari.

Asa ca, daca-ti plac si tie cartile din colectia Raftul Denisei, gasesti aici peste 100 de titluri interesante. Reducerile sunt de pana la 77%, asa ca-ti poti alimenta propriul raft de lectura cu cateva carti extrem de frumoase pentru care sa nu cheltui foarte mult.

O a doua colectie din topul celor 3 este Cartea de pe noptiera. Nu sunt foarte multe titluri disponibile, dar cele care sunt merita atentie. Reducerile anuntate sunt si in acest caz foarte mari, ajung pana la 83%. Vezi aici titlurile si reducerile aferente.

Ultima colectie din topul de astazi este Memorii si Jurnale. Sunt carti frumoase si importante, am numarat vreo 70 de titluri din care 37 sunt marcate ca si noutati. Daca va plac cartile de memorii sau jurnale cu siguranta o sa va gasiti aici cateva titluri bune de citit. Reducerile sunt mari, ajung in unele cazuri chiar si pana la 86%.

top-3-colectii-humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Învăţăturile lui Shamu, de Amy Sutherland

Next Article

Fumatul strict permis, de Christopher Buckley

Related Posts

Total
0
Share