fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Vine vacanta, ne pregatim de calatorii?

Mai povestim cateva zile despre Ziua Copiilor, 1 Iunie, apoi ceva, ceva, despre premiile scolare si gata, deja intram in vacanta. Daca nu v-ati hotarat inca unde o sa va petreceti concediul din aceasta vara, mai aveti putin timp sa o faceti. Informatii exista peste tot, dar parca tot mai bine alegem in functie de istoricul nostru de vacanta si de sfaturile pe care le primim de la prieteni. Mai ales atunci cand ne dorim vacante mai exotice (mai scumpe, deci).

Indiferent de alegerea pe care o facem, un ghid turistic si poate si un ghid de conversatie, ne pot fi oricand de mare ajutor. Ne pot ajuta sa alegem mai usor, dar si sa ne descurcam mai bine odata ajunsi la destinatie.

Libraria online elefant.ro se gandeste de pe acum la vacanta noastra de vara si ne ofera la preturi foarte bune ghiduri turistice, ghiduri de conversatie, dar si carti de citit in avion. Toate cu reduceri de pana la 40%.

Promotia se refera la cartile aflate in stoc assa ca daca aveti ceva de ales nu ar fi rau sa va grabiti putin.

bn1

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A aparut cartea de colorat „COLOREAZA CLOVNII PETRECARETI“

Next Article

Aventurile lui Tom Sawyer, insert cu ziarul Libertatea

Related Posts

Total
0
Share