fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zilele Elefant: 50% reducere la peste 10.000 de produse

Începând cu această noapte și până duminică, 19 iunie, Elefant ne invită la un regal de reduceri. Vom sărbători, împreună, zilele Elefant, așa cum am mai făcut-o și în anii trecuți. Vor fi foarte multe reduceri (știm deja că peste 10.000 de produse vor putea fi cumpărate la jumătate de preț), dar și foarte multe surprize.

Pentru a vedea primii reducerile din campania Zilele Elefant sunteți așteptați la miezul nopții pe site-ul lor.

Campania se va desfășura în această pagină.

Vor fi cu siguranță reduceri foarte mari la cărți, dar și la alte produse pe care le găsim la Elefant. Față de anul trecut, elefantul este acum mult mai mare, cu mai multe categorii de produse, așa că o să aveți de unde să vă alegeți lucruri frumoase la preț de sărbătoare.

De mâine vom prezent și noi cele mai bune oferte la cărți, așteptăm miezul nopții să vedem ce surprize au fost pregătite pentru Zilele Elefant.

Și dacă e să nu vorbim doar de cărți, fiind o campanie de reduceri la toate categoriile, un loc care ne atrage des este categoria Home & Deco. Au acolo frumuseți pentru casă și grădină la prețuri foarte bune, iar cu ocazia campaniei Zilele Elefant vor fi, cu siguranță, reduceri extrem de atractive și la produse din această categorie.

zilele elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Harry Potter și camera secretelor

Harry Potter și camera secretelor

Next Article
Humanitas in licee

Marea Finala a Concursului Humanitas in licee

Related Posts

Total
0
Share