fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zilele Elefant – reduceri de până la 90% la mii de produse

Zilele Elefant

Elefant sărbătorește 11 ani de activitate cu o campanie de reduceri ce rivalizează cu orice ediție Black Friday de până acum. Zilele Elefant ne aduc reduceri de până la 90% la mii de produse, oferte extrem de interesante de care poți profita.

Sunt și foarte multe cărți cu reduceri foarte mari, așa că fă-ți puțin timp pentru a ”studia” ofertele și sigur vei descoperi niscaiva chilipiruri de care să te bookuri în următoarea perioadă.

Campania Zilele Elefant se va încheia pe 20 iunie, ai câteva zile în care să profiți de excelentele oferte. Reducerile de până la 90% sunt la toate categoriile de produse pe care le găsim în mod obișnuit la Elefant. Așa că poți alege cărți, jucării, cosmetice, dar și produse home & deco sau bijuterii, parfumuri și multe altele.

Zilele Elefant au și o haină frumoasă, de sărbătoare. Un mini site în care găsești imediat cele mai atractive oferte. Site-ul poate fi văzut aici.

bogdan
Total
15
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Parfumul dulce al verii

Parfumul dulce al verii, de Mary Ellen Taylor (Editura Litera, 2021)

Next Article
șah

Lista Silviei: 7 cărți pentru iubitorii de șah

Related Posts

Total
15
Share