fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ziua Cărților la Elefant – reduceri de până la 70%

Ziua Cărților

Astăzi Elefant sărbătorește Ziua Cărților cu o campanie extrrem de interesantă în care găsim reduceri de până la 70% la mii de cărți.

Ziua Cărților are o pagină dedicată pe care te invit să o descoperi aici în care găsești foarte ușor cele mai bune oferte așezate pe categorii de interes.

Ești în căutarea unor noi lecturi sau ai nevoie de o anumită carte la școală sau facultate? Caută astăzi, ai mari șanse să o poți cumpăra la un preț foarte mic.

În campanie sunt cărți de la toate editurile importante din România, noutăți și bestsellere, dar și cărți despre care noi am mai povestit în recenziile de pe blog. Sigur nu le-ai citit pe toate, așa că astăzi îți poți alimenta raftul de viitoare lecturi cu câteva titluri grozave. Și mai faci și economii, căci sigur azi le cumperi la cel mai bun preț.

Campania Ziua Cărților de la Elefant se încheie mâine dimineață, 2 Octombrie, la ora 06.00. Profită și tu de reduceri!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Litera

Citești mai mult, plătești mai puțin! BONUS 50 lei de la Editura Litera

Next Article
Mirel Magop

Mirel Magop: „Îmi doresc ca cititorii mei să aibă curaj să încerce. În viaţă e de ajuns să-ţi doreşti ceva cu adevărat!”

Related Posts

Total
0
Share