fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Citești mai mult, plătești mai puțin! BONUS 50 lei de la Editura Litera

Editura Litera

Prietenii de la Editura Litera continuă foarte furmos seria campaniilor de marketing istețe, cu mari beneficii pentru cititori. După ce săptămâna trecută ne-am bookurat de una dintre cele mai mari campanii de reduceri de prețuri la cărți, astăzi Editura Litera plusează și ne oferă un bonus de 50 de lei la fiecare 150 de lei cheltuiți.

În traducere liberă, alegi cărți Litera de 150 de lei și plătești doar 100 de lei. Sunt și reduceri atractive în librăria online Litera, așa că te poți alege cu 2-3 cărți cadou. Mai mult, Litera oferă și transport gratuit la orice comandă de minim 99 lei. Dacă alegi cărți de 150 de lei, plătești doar 100 de lei și primești și cărțile prin curier fără să mai plătești costul de transport.

O campanie foarte bună, profită de ea că este valabilă doar azi.

Editura Litera are în portofoliul său mii de titluri, cărți pentru toate vârstele și toate gusturile. Sunt și multe noutăți remarcabile, ai ce citi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Oameni anxioși

Recenzie la cartea Oameni anxioși, de Fredrik Backman

Next Article
Ziua Cărților

Ziua Cărților la Elefant - reduceri de până la 70%

Related Posts

Total
0
Share