fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

21 de lectii pentru secolul XXI, de Yuval Noah Harari

21 de lectii pentru secolul XXIEditura Polirom a publicat recent cartea 21 de lectii pentru secolul XXI, un nou titlu semnat de apreciatul scriitor Yuval Noah Harari.

Cartea 21 de lectii pentru secolul XXI poate fi cumparata de la Elefant, Libris sau din libraria online Esteto.

Intr-o lume invadata de informatii irelevante, claritatea inseamna putere. Cenzura nu inseamna blocarea fluxului de informatii, ci mai curind asaltarea oamenilor cu dezinformari si lucruri care sa le distraga atentia.

Recenzia cărții 21 de lectii pentru secolul XXI o găsești aici.

21 de lectii pentru secolul XXI face lumina in privinta unora dintre cele mai presante chestiuni de pe agenda globala actuala. Cum facem fata epidemiei de stiri false? Mai sunt relevante natiunile si religiile? Ce ar trebui sa ne invatam copiii? De ce trece democratia liberala printr-o criza? Este iminent un nou razboi mondial? Ce inseamna ascensiunea lui Donald Trump? Ce civilizatie domina lumea – Occidentul, China, islamul? Europa ar trebui sa-si deschida portile imigrantilor? Poate nationalismul sa rezolve problemele legate de inegalitate si de schimbare climatica? Ce ar trebui sa facem in privinta terorismului?

Citeste si recenziile noastre la bestseller-ele lui Yuval Noah Harari:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Lumea Copiilor

Lumea Copiilor la Elefant - cadouri perfecte pentru cei dragi

Next Article
Tatuatorul de la Auschwitz

Lansare de carte: Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris

Related Posts

Total
0
Share