fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

30% reducere la eBook-urile Nemira

ebook

La început de an, Nemira se gândește și la cei care preferă lecturile de pe device-uri electronice. Așa că eBook-urile din portofoliul librăriei online Nemira pot fi achiziționate cu reduceri de 30%. Sunt foarte multe titluri disponibile, așa că este timp bun pentru reîncărcarea bateriilor eBook Readere-lor din dotare.

[button url=//profitshare.ro/l/2334312]Vezi aici eBook-urile Nemira[/button]

Îmbucurător este și faptul că trendul eBook-urilor este ascendent, tot mai mulți cititori încep să prefere și acest mod de a citi. Piața cărților în format eBook este în plină dezvoltare, iar eBook Readerele au început și ele să fie tot mai accesibile. Dacă vrei să te aliniezi și tu acestui nou mod de a citi o poți face fără griji, editurile mari acordă tot mai multă atenție acestui segment, așa că vei avea ce să citești. Avantajele achiziționării unui eBook sunt deja binecunoscute, nu mai aștepți livrarea cărții căci o descarci imediat după ce ai plătit-o și nici nu mai sunt costuri de transport. În plus, memoria unui eBook Reader are multă ”ținere de minte”, așa că poți avea la purtător o bibliotecă întreagă. Dacă vrei să-ți cumperi un eBook Reader te poți bookura și de reducerile de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Star Wars, o încântare pentru adulți, o ”nebunie” pentru copii

Next Article
marsul lui radetzky

Marşul lui Radetzky, de Joseph Roth

Related Posts

Total
0
Share