fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Adio, lucruri! Noul minimalism japonez, de Fumio Sasaki

minimalism japonez

Adio, lucruri! Noul minimalism japonez, bestsellerul japonez care dezvaluie binefacerile unei noi filozofii de viata: minimalismul.

Cartea a apărut recent la Editura Humanitas și este perfectă pentru toți cei care caută cărți din domenii precum carte practică, motivațional, dezvoltare personală, ordine, minimalism, organizare.

Fumio Sasaki nu e un mare specialist in minimalism, nici un guru al organizarii, ca Marie Kondo. Este un om obisnuit, ca noi toti, care se simtea mereu stresat si se compara permanent cu ceilalti – pana intr-o zi, cand s-a hotarat sa-si schimbe viata spunand adio tuturor lucrurilor de care nu avea absoluta nevoie. Efectele au fost extraordinare: a dobandit adevarata libertate, o noua putere de concentrare si un autentic sentiment de recunostinta pentru tot ce-l inconjura. A inteles ce inseamna sa fii fericit.

In cartea Adio, lucruri! Noul minimalism japonez, Fumio Sasaki ne impartaseste cu simplitate experienta sa, oferindu-ne sfaturi detaliate privind procesul de minimizare si aratandu-ne cum poate minimalismul nu numai sa ne transforme spatiul casei, ci si sa ne imbogateasca viata. Viziunea modesta a autorului asupra fericirii adevarate ne deschide ochii asupra potentialului noului minimalism japonez, aceasta filozofie de viata aflata la indemana oricui.

FUMIO SASAKI (n. 1979) este coeditor-sef la Wani Books. Locuieste la Tokyo, intr-o garsoniera de 20 de metri patrati, mobilata cu un birou, o saltea plianta si o cutie de lemn. Are un website unde scrie despre virtutile traiului minimalist. Adio, lucruri!, prima lui carte, s-a vandut in 200 000 de exemplare in Japonia si a fost tradusa in numeroase limbi.

Cumpără cartea Adio, lucruri! Noul minimalism japonez, de Fumio Sasaki, cu reducere de la Cartepedia sau Elefant.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Bookaddict

Dependent de ficțiune? Ai minim 20% reducere la mii de cărți

Next Article
Cum se distrau romanii odinioara

Cum se distrau romanii odinioara, de Adrian Majuru (Editura Corint, 2019)

Related Posts

Total
0
Share