fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pick-up point – Cum sa nu mai platesti taxa de transport la Elefant

Cititorii împătimiţi simt nevoia să atingă cărţile, să le „probeze”, să le simtă aroma care întotdeauna îi face să vrea să citească, să descopere misterul dinăuntrul paginilor. Sesizând această nevoie a iubitorilor de carte, elefant mai adaugă o oportunitate, alături de cele existente deja şi care au făcut din acest retailer unul de top, sinonim cu calitatea la preţuri extrem de accesibile. Este vorba despre iniţierea unor aşa-numite pick-up point, locuri răspândite în tot Bucureştiul (plus Iaşi şi Cluj), unde ai taxa zero de livrare daca alegi sa-ti ridici singur comanda.

Mai exact, pentru cei care citesc cu patimă, acestea sunt locuri perfecte nu doar să faci o economie în plus, ci şi să și „probezi” lucrurile pe care ți le comanzi, să faci tot ceea ce aminteam mai sus, în condiţii de transport gratuit. Pe scurt, o gratuitate în plus care, aşa cum este de aşteptat, îi va face pe cei ce iubesc cartea să mai cumpere câteva… Și, precum știți, nu este vorba doar despre cărți, de le Elefant ne putem lua mult mai multe…

Aşadar, în zonele bucureştene Magheru, Virtuţii, Tineretului, Ştefan cel Mare, metrou Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, metrou Universitate, metrou Basarab, Mall Vitan – Bookstop Litera, Cargus Ship&Go Cotroceni şi Cargus Ship&Go Buzeşti îţi găseşti cărţile comandate, iar livrarea nu te costă nimic.

Vezi aici adresele pickup-point-urilor Elefant.

În aceste condiţii, altfel te uiţi la ofertele elefant, pentru că nu degeaba ţi-am atras atenţia cu Un veac de singurătate, Fata din tren sau Biblia pierdută; sunt doar câteva exemple de romane care s-au transformat în „capuri de afiş” şi care pot fi găsite la preţuri imbatabile la acest retailer.

Este de aşteptat să nu poţi rezista tentaţiei de a comanda mai mult, pentru că, nu-i aşa, trebuie să ai de exemplu şi „Regina Zăpezilor”, „Mr. Mercedes”, „Dragonul clarului de lună” pentru cel mic, trebuie să-i faci cadou de sărbători nepotului adolescent „Star Wars. Marea Enciclopedie a războiului galactic”, pentru că ştii că va fi „topit”, trebuie să începi noul an profesional cu toate cunoştinţele de dezvoltare personală din „Pilonul central” sau să sorbi cu nesaţ povestea „Zeului care a dat greş”.

Iar dacă toate acestea au o reducere de 40-50%, la capitolul ficţiune elefant bate toate recordurile: „Micuţa englezoaică”, „Ştiinţa şi experimentele în pragul morţii”, „India clasică” (această fascinantă putere emergente a lumii) sau povestea Patriciei Kaas, „Umbra din vocea mea” vin cu preţuri mai mici cu 80 de procente!

Date fiind toate acestea, în drumurile tale prin oraş (care vor fi foarte multe în perioada următoare, cu siguranţă), poţi să întâlneşti la tot pasul amintitele pick-up point care îţi facilitează la maximum setea ta de carte şi îţi şi simplifică semnificativ opţiunile de cadouri; în fond, ce poate fi mai minunat pentru mama, sora, iubita sau copiii din familie decât o poveste frumoasă citită în fiecare seară?

pick-up point elefant

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Iepurașul care voia să adoarmă - o carte revoluționară care îi face pe copii să adoarmă repede

Next Article

3 promotii excelente la cartile AdevarulShop

Related Posts

Total
0
Share