fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un eBook, o zi, 90% reducere: “Pe viata”, de Liza Marklund

pe-viataAstazi, elefantul ne readuce campania “Un eBook, o singura zi, 90% reducere”. Multi dintre cititorii nostri s-au bucurat de reducerea de 90% si si-au pus la colectie eBook-urile oferite in aceasta campanie. Astazi, puteti descarca pentru numai 2,90 lei, romanul “Pe viata”, de Liza Marklund.

Campania este valabila doar astazi, 16 mai. eBook-ul poate fi descarcat de aici.

Despre carte:

Nina Hoffman este politista aflata cel mai aproape de cladirea eleganta din Stockholm unde se aud focuri de arma. Intervine prompt pentru a-l gasi pe politistul David Lindhom impuscat in patul sau. Julia, sotia lui David, e in stare de soc. Tot ce poate spune este ca o femeie i-a rapit baiatul. Cand toate dovezile arata spre Julia ca fiind principala suspecta, intra in scena reportera Annika Bengzton. Cu cat ancheta avanseaza, cu atat mai evidenta pare nevinovatia Juliei, insa nimeni nu o crede pe Annika si se fac presiuni pentru ca moartea lui David sa fie razbunata. Insa curajoasa reportera nu se da batuta, angajandu-se intr-o misiune tenace de aflare a vinovatului.

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Victoria Books: "Hallelujah. Rock & Roll, izbavire si viata lui Leonard Cohen"

Next Article

Metamorfoza sufletului nostru (recenzie la cartea "Muntele vrăjit", de Thomas Mann)

Related Posts

Total
0
Share